BY MORTENS REJSE TIL I DAG

Tilbage i maj 2020 var corona pandemien igang, og jeg var hjemsendt fra mit job. Det gav anledning til eftertanke, og derefter var der ikke langt fra tanke til handling. Jeg kunne åbne døren til min første kunde i maj 2020, og derefter tog det fart. Jeg havde fundet en niche i det sønderjyske marked og kunderne strømmede til. 

Jeg har altid haft en stor passion for bryn. For mig har bryn altid været en form for accessories til mit ansigt. Det er noget som andre mennesker lægger mærke til, så derfor har det også været vigtigt at mine bryn har været velplejet. 

Når du sætter dig i stolen hos BY Morten så vil du altid blive kigget på med nye og friske øjne. Vi starter altid med en konsultation hvor vi sammen forventningsafstemmer med hinanden. På den måde kan vi tilpasse behandlingen til lige netop dig. Der findes ikke nogen standardløsninger eller skabeloner hos os.

At opleve jeres entusiasme og glæde når I ser jer selv i spejlet efter endt behandling giver mig enorm stor glæde. Det gør mig glad, stolt og tilfreds at kunne være med til at gøre jeres dag og oplevelse hos mig god.

Hvis du endnu ikke har haft muligheden for at opleve en behandling hos mig, så håber jeg at du vil overveje det. Uanset hvad du tænker lige nu, så vil jeg håbe på, at jeg en dag kan byde dig velkommen i min lille salon.

KH. Morten Andreasen