Leverings- og returpolitik

Levering

Din ordre afsendes hurtigst muligt fra vores lager. I normale perioder vil du modtage din bestilling indenfor 1-3 hverdage.

Vi afsender ordre med PostNord, GLS samt DAO til hjemmeadresse og pakkeshop. Du har også mulighed for at afhente i vores salon. Under betalingen kan du selv vælge om du ønsker afhentning eller levering til pakkeshop / hjemmeadresse. Hvis du vælger pakkeshop, vil din pakke blive leveret til den pakkeshop som er tættest på din indtastede adresse.

Når din ordre er afsendt fra vores lager vil du modtage et sporingslink på den mailadresse du har angivet. Du kan også følge din ordre ved at logge ind her.

Hvis du vælger afhentning af ordre i vores salon, vil du modtage en mail når den er klar til afhentning. Du modtager ligeledes en sms eller mail med vores åbningstider da vi kun holder åbent efter aftale. På denne måde undgår vi at du kommer forgæves.

Returnering

Hvis du fortryder din bestilling fra BY MORTEN så har du 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret til pakkeshop, din adresse eller er markeret som klar til afhentning i vores salon.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og varerne være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Har vi ikke modtaget varerne senest 14 dage efter din meddelse om fortrydelse bortfalder din ret til fortrydelse og købet betragtes som fuldført.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal enten gives/sendes på mail til hello@bymorten.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Du har også mulighed for selv at oprette en returnering. Dette gøres via vores online returportal som du finder lige her.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til BY MORTEN at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling

Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det brugte betalingsmiddel. Hvis dette ikke er muligt, vil vi lave en bankoverførsel, og BY MORTEN har derfor brug for oplysninger som registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.