Returnering

Hvis du fortryder din bestilling fra BY MORTEN så har du 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og varerne være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Har vi ikke modtaget varerne senest 14 dage efter din meddelse om fortrydelse bortfalder din ret til fortrydelse og købet betragtes som fuldført.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives/sendes på mail til hello@bymorten.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til BY MORTEN at vurdere varens stand.

TILBAGEBETALING

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og BY MORTEN har derfor brug for oplysninger som registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.